BLOG | GRATIS inspiratiesessie

Little Spoon

big love for good food

  • Home
  • Recepten
  • Uit eten
    • Amsterdam
    • Antwerpen
    • Bergen op Zoom
    • Bruinisse
    • Breda
    • Domburg
    • Gent
    • Goes
    • Groede
    • Hoorn
    • Middelburg
    • Nieuwvliet (ZV)
    • Nijmegen
    • Noordwijk
    • Oostkapelle
    • Paal (Z-VL)
    • Renesse
    • Rotterdam
    • Terneuzen
    • Vlissingen
    • Westkapelle
    • Wolphaartsdijk
    • Yerseke
    • Zierikzee
  • Op reis
    • België
    • China
    • Engeland
    • Frankrijk
    • Nederland
    • Letland
    • Portugal
    • Thailand
    • Zwitserland
  • Zeeland
    • B&B
      • Oostkapelle
      • Nieuwvliet (ZV)
      • Westkapelle
      • Waterlandkerkje (Z-VL)
    • Restaurants
      • Bruinisse
      • Brugge
      • Domburg
      • Goes
      • Groede
      • Middelburg
      • Nieuwvliet (Z-VL)
      • Oostkapelle
      • Paal (Z-VL)
      • Renesse
      • Terneuzen
      • Vlissingen
      • Westkapelle
      • Wolphaartsdijk
      • Yerseke
      • Zierikzee
    • Bijzondere adressen
    • Bijzondere Zeeuwse streekproducten
  • Inspiratie
    • Food reviews
    • Foodie adresjes
    • Persoonlijk
    • Op tafel bij Little Spoon
    • Overig
  • Over mij
  • Samenwerken
    • In de media
    • smart x Little Spoon
  • Contact
    • Disclaimer

Hello Food Festival // eten aan een lange tafel in de boomgaard

10 juli 2017 door Stefanie Reageer

Hello Food Festival // eten aan een lange tafel in de boomgaard

Eten aan een lange tafel in het gras, midden tussen de appelbomen. Wijn proeven bij Meisjes van de Wijn, rondstruinen, bijzondere producten ontdekken en lekkers eten van leuke foodtrucks. Dat deed ik allemaal tijdens het Hello Food Festival, georganiseerd door HelloFresh, ter gelegenheid van hun 5e verjaardag. Benieuwd? Lees snel verder. Oude schuur Het is…

Verder lezen »

Te vinden onder:Inspiratie, Overig Tags:Boomgaard, Hello Food Festival, hellofresh, Landgoed de Olmenhorst

Waddenland // Groningen puur natuur

9 juli 2017 door Stefanie Reageer

Waddenland

Begin juni ging Tineke Koning voor Little Spoon op ontdekkingsreis naar het Waddenland in Groningen. Vandaag deelt ze haar (culinaire) belevenissen met jullie. Benieuwd of dit deel van Nederland ook iets voor jou is? Lees snel verder. Groningen puur natuur Tineke: Bij het platteland van Groningen denken veel mensen aan het woord oubollig, maar is…

Verder lezen »

Te vinden onder:Landen, Nederland Tags:Groningen, persreis, visit waddenland, Waddenland

Dit eet je bij pop-up restaurant de Timmerfabriek in Vlissingen

8 juli 2017 door Stefanie Reageer

Dit eet je dit jaar bij pop-up restaurant de Timmerfabriek

Elk jaar tel ik af tot de zomer. Voor het mooie weer, wat je natuurlijk altijd moet afwachten, maar nog wel meer om weer te kunnen eten bij Michel en Marianne in het pop-up restaurant van de Timmerfabriek Vlissingen. Donderdag schoven we aan in de oude fabriek. Vandaag vertel je wat je daar allemaal voor…

Verder lezen »

Te vinden onder:Restaurants, Steden, Vlissingen, Vlissingen Tags:Michel Louws, pop-up, timmerfabriek, Vlissingen, zeeland

Amandelcake met abrikozen en blauwe bessen

2 juli 2017 door Stefanie Reageer

Amandelcake met abrikozen en blauwe bessen

Met deze amandelcake met abrikozen en blauwe bessen begin je je dag echt zeker weten goed, want dankzij alle ingrediënten die behoorlijk oke zijn, vind ik dit ook als ontbijt kunnen. Of anders als tussendoortje. Lees snel verder voor het recept en mijn plan om elke week naar de markt te gaan. Kletspraatje In mijn…

Verder lezen »

Te vinden onder:Ontbijt, Recepten, Taartjes en andere zoetigheid Tags:abrikozen, amandelcake, amandelmeel, blauwe bessen, gezond ontbijt, ontbijt

Tex Mex pizza met spicy kip en jalapeño

1 juli 2017 door Stefanie Reageer

Tex Mex pizza met spicy kip en jalapeño

Buiten koken op de buitenhaard van Morsø Forno, wauw ja dat is wel heel tof om te doen. Voor ‘t Zanddorp in Middelburg test ik deze haard, waar je ook allerlei lekkere gerechten op bereid. Vandaag vertel ik je er alles over, deel ik het recept voor een Tex Mex pizza en geef je tips…

Verder lezen »

Te vinden onder:Hoofdgerecht, Recepten Tags:gerookte paprikapoeder, jalapeño, kip, kippendijen, mexicaans, pizza, tex mex, zelf pizza bakken

Gekookte mosselen met zeekraal

28 juni 2017 door Stefanie 2 Reacties

Gekookte mosselen met zeekraal

Gekookte mosselen met zeekraal. Heb je dat al eens uitgeprobeerd? Het zachte, romige en tikkeltje zoete van de mosselen, combineert super met het zilte van de zeekraal. Maak af met wat grof gemalen zwarte peper en je hebt alle mooie smaken bij elkaar in één pannetje. Vandaag deel ik het recept met je. Het is…

Verder lezen »

Te vinden onder:Geen categorie Tags:gekookte mosselen, makkelijk, makkelijke maaltijd, mosselen, snel, witte wijn, zeekraal, zeeuwse mosselen

Plaattaart met witte asperges en gerookte zalm

24 juni 2017 door Stefanie Reageer

Plaattaart met met witte asperges en gerookte zalm

Balen jullie er stiekem ook van dat het aspergeseizoen weer afgelopen is? Om het seizoen in stijl af te sluiten deel ik nog deze lekkere plaattaart met witte asperges en gerookte zalm. Lees snel verder voor het recept en om te lezen hoe je het hele jaar het witte goud kunt eten. Zomer Ik wil…

Verder lezen »

Te vinden onder:Hoofdgerecht, Lunch, Recepten Tags:bladerdeeg, dragon, gerookte zalm, hartige taart, plaattaart, witte asperges

Citroen yoghurtcake met verse aardbeien

18 juni 2017 door Stefanie 2 Reacties

Citroen yoghurtcake met verse aardbeien

Zin om iets lekkers te bakken? Ga dan voor deze citroen yoghurtcake met aardbeien. Heel fris en toch zoet. De aardbeien maken het af. Al smaakt het ook prima met ander rood fruit. Vandaag deel ik het recept met je. Experimenteren Ik vind het altijd leuk om in het weekend te ontbijten met iets lekkers….

Verder lezen »

Te vinden onder:Recepten, Taartjes en andere zoetigheid Tags:aardbeien, bakken, cake, citroen yoghurtcake, Griekse yoghurt, taart, Vanille, zoet

La Bella Cucina // Een stukje Italië in Vlissingen

16 juni 2017 door Stefanie 1 Comment

La Bella Cucina // Een stukje Italië in Vlissingen

Bij La Bella Cucina in Vlissingen ben je helemaal aan het juiste adres voor lekkers uit Italië. Je haalt er broodjes af, maar schuift er net zo goed aan voor een warme lunch met een glas prosecco. Benieuwd geworden? Lees snel verder. Eenvoud De Italiaanse keuken is mijn lievelingskeuken. Af en toe, komen andere oorden,…

Verder lezen »

Te vinden onder:Bijzondere adressen, Restaurants, Vlissingen, Zeeland Tags:delicatessen, Italiaans eten, koffie drinken, La Bella Cucina, lunchcafé, lunchen, pasta, traiteur, Vlissingen, winkel, zeeland

Aardappelsalade met ansjovis en salie

15 juni 2017 door Stefanie 2 Reacties

Aardappelsalade met ansjovis en salie

Wil je vanavond een lekkere salade maken? Ga dan voor deze aardappelsalade met ansjovis en salie. Die twee combineren zo goed met elkaar. Perfect gerecht voor een zwoele zomerdag. Alhoewel ik dit ook best lust als het ijskoud is buiten. Wat in het vat zit… Wat in het vat zit verzuurt niet, zo luidt het…

Verder lezen »

Te vinden onder:Bijgerechten, Hoofdgerecht, Recepten, Salades Tags:aardappelsalade, ansjovis, barbecue, lente, makkelijk, salade, salie, zomer

  • « Vorige
  • 1
  • …
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • …
  • 72
  • Next Page »
Stefanie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Little Spoon! Ik ben Stefanie. Een fulltime vreetzak, verslaafd aan borrelplanken – wat er op ligt vooral natuurlijk ;-), dol op Zeeland en nieuwe plekken ontdekken. En dat is precies waar ik over schrijf op deze website. Ik deel recepten en toffe plekken in mijn eigen provincie Zeeland met je. Restaurants, koffietentjes voor een lekkere cappuccino, lunchplekken, maar ook B&B’s met een geweldig ontbijt. Af en toe maak ik een uitstapje naar een ander deel van het land of de wereld. Mijn tofste ontdekkingen vind je natuurlijk hier.

  • Bloglovin
  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Zo maak je een indrukwekkende borrelplank met Cheesepop

Zo maak je een indrukwekkende borrelplank

Garnalen gebakken in knoflookolie

Voor bij de borrel // Garnalen gebakken in knoflookolie

Like jij Little Spoon al?

littlespoon.nl

Zien wat ik allemaal meemaak? Volg me op Instagram!

Benieuwd naar mijn inspiratie?

Welkom op Little Spoon!

Ik ben Stefanie en ik ben gek op koken en lekker eten. Op mijn blog vind je mijn recepten en lievelings restaurants. Omdat reizen net zo'n grote passie van mij is als lekker eten, deel ik ook mijn fijnste reiservaringen met jullie. Veel plezier! Lees meer...

Little Spoon op social media

  • Bloglovin
  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Samenwerken
  • Contact
  • Privacy Verklaring

Copyright © 2023 · Little Spoon