BLOG | GRATIS inspiratiesessie

Little Spoon

big love for good food

  • Home
  • Recepten
  • Uit eten
    • Amsterdam
    • Antwerpen
    • Bergen op Zoom
    • Bruinisse
    • Breda
    • Domburg
    • Gent
    • Goes
    • Groede
    • Hoorn
    • Middelburg
    • Nieuwvliet (ZV)
    • Nijmegen
    • Noordwijk
    • Oostkapelle
    • Paal (Z-VL)
    • Renesse
    • Rotterdam
    • Terneuzen
    • Vlissingen
    • Westkapelle
    • Wolphaartsdijk
    • Yerseke
    • Zierikzee
  • Op reis
    • België
    • China
    • Engeland
    • Frankrijk
    • Nederland
    • Letland
    • Portugal
    • Thailand
    • Zwitserland
  • Zeeland
    • B&B
      • Oostkapelle
      • Nieuwvliet (ZV)
      • Westkapelle
      • Waterlandkerkje (Z-VL)
    • Restaurants
      • Bruinisse
      • Brugge
      • Domburg
      • Goes
      • Groede
      • Middelburg
      • Nieuwvliet (Z-VL)
      • Oostkapelle
      • Paal (Z-VL)
      • Renesse
      • Terneuzen
      • Vlissingen
      • Westkapelle
      • Wolphaartsdijk
      • Yerseke
      • Zierikzee
    • Bijzondere adressen
    • Bijzondere Zeeuwse streekproducten
  • Inspiratie
    • Food reviews
    • Foodie adresjes
    • Persoonlijk
    • Op tafel bij Little Spoon
    • Overig
  • Over mij
  • Samenwerken
    • In de media
    • smart x Little Spoon
  • Contact
    • Disclaimer

BBQ // Hele forel van de grill

30 mei 2017 door Stefanie 1 Comment

Hele forel van de grill

Een hele forel van de grill is zo lekker. Je vult het visje met citroen en groene kruiden. Even op de grill en daarna genieten maar. Vandaag vertel ik je erover en deel ik het recept. Drempel Ik kan me best voorstellen dat je wellicht niet eerder een hele vis hebt klaargemaakt. Of misschien spreek ik…

Verder lezen »

Te vinden onder:Hoofdgerecht, Recepten Tags:agrimarkt, barbecue, BBQ, citroen, dille, forel, grillen, makkelijk, tijm, vis

Gevuld picknickbrood met mozzarella, pesto en gegrilde groente

29 mei 2017 door Stefanie 1 Comment

Gevuld picknickbrood met mozzarella, pesto en gegrilde groente

Dit gevuld picknickbrood wat ik voor Agrimarkt maakte, is een succesnummer. Of je het nu meeneemt tijdens een picknick of thuis in de tuin eet. Je maakt het een dag van te voren, zodat de smaak nog lekkerder wordt. Ik vul het brood met pesto, mozzarella en gegrilde groente. Hier kun je naar hartenlust mee variëren….

Verder lezen »

Te vinden onder:Lunch, Recepten Tags:basilicum, courgette, geroosterde paprika, Italiaanse bollen, mozarella, pesto

Rabarber crumble muffins

28 mei 2017 door Stefanie Reageer

Rabarber crumble muffins

Deze rabarber crumble muffins zijn super lekker. De knapperige topping bovenop met kaneel maakt ze niet wat specialer. Vandaag deel ik het recept en vertel ik over projecten, waar ik extra trots op ben. Droom Mijn werk is leuk. Heel leuk zelfs. De hele dag met eten bezig zijn, proeven, foto’s maken, er over vertellen…

Verder lezen »

Te vinden onder:Recepten, Taartjes en andere zoetigheid Tags:bakken, kaneel, picknick, rabarber, rabarber crumble muffins, rabarbermuffins, zoet

Zomerse Eton Mess met citroen en aardbeien

27 mei 2017 door Stefanie Reageer

Zomerse Eton Mess met citroen en aardbeien

Deze Zomerse Eton Mess met citroen en aardbeien is de perfecte afsluiter na een barbecue of een andere etentje op een warme dag. En vooruit ook als het niet zulk mooi weer is.  Dit toetje is ook nog eens zo gemaakt. Hoe makkelijk wil je het hebben? Benieuwd? Lees snel verder. Citroen Soms hoef ik iets…

Verder lezen »

Te vinden onder:Dessert, Recepten, Taartjes en andere zoetigheid Tags:barbecue, citroen, dessert, eton mess, lemon curd, merengue, nagerecht, rood fruit, slagroom, toetje, zomer

Smart X Little Spoon roadtrip #2 // Van Gent naar Lille

26 mei 2017 door Stefanie Reageer

Smart X Little Spoon roadtrip #2 // Van Gent naar Lille

Met de Little Spoon smart maakte ik een roadtrip van een paar dagen. De eerste stop was Gent. Daarna reden we door naar Noord-Frankrijk. Lille om precies te zijn. Vandaag vertel ik je alles over ons korte verblijf in de stad die ook wel Rijsel wordt genoemd. Benieuwd? Lees snel verder. Parachute Vanaf Gent is het…

Verder lezen »

Te vinden onder:Frankrijk, Landen Tags:Frankrijk, lille, roadtrip, smart x Little Spoon

Nieuw (regionaal) assortiment bij Albert Heijn: Streeckgenoten

24 mei 2017 door Stefanie Reageer

Nieuw (regionaal) assortiment bij Albert Heijn: Streeckgenoten

Albert Heijn heeft een nieuw (regionaal) assortiment: Streeckgenoten. Vleeswaren van ambachtelijke kwaliteit van regionale topslagers gewoon in de schappen bij je eigen Appie. Ik sprak één van de Zeeuwse deelnemende slagers Rob van Velzen over zijn Scheldelander vleeswaren bereid met gezuiverd Oosterscheldewater. Benieuwd? Lees snel verder. Magisch Zeeland heeft iets magisch voor mij. Vroeger kriebelde het altijd…

Verder lezen »

Te vinden onder:Bijzondere Zeeuwse streekproducten, Food reviews, Inspiratie, Zeeland Tags:Albert Heijn, ambachtelijk, ham, regionaal, Rob van Velzen, Scheldelander, Streeckgenoten, zeeland, zeeuws spek

Koffie granola met vanille

22 mei 2017 door Stefanie Reageer

Koffie granola met vanille

Ontbijten met koffie granola klink mij heel goed in de oren. Hoe zit dat met jullie? Om de pittige koffie in balans te houden, gebruik ik ook nog vanille. Super zacht van smaak. Zo’n lekkere combinatie. Vandaag deel ik het recept met je en vertel ik je direct een verhaal over de kopjes die je…

Verder lezen »

Te vinden onder:Ontbijt, Recepten Tags:amandelen, espresso, granola, havervlokken, koffie granola, ontbijt, pinda's, pure chocolade, Vanille, Yoghurt

Crunchy chocolade (slechts 3 ingrediënten)

21 mei 2017 door Stefanie 2 Reacties

Crunchy chocolade

Het idee voor deze crunchy chocolade zat al een tijdje in mijn hoofd. Ineens wat het zover, ik ging ermee aan de slag. Met slechts drie ingrediënten is dit wel echt een super simpel recept te noemen. Binnen tien minuten gemaakt. Benieuwd? Lees snel verder. Wat is crunchy eigenlijk? Bedenk ik me. Is het een mondgevoel?…

Verder lezen »

Te vinden onder:Recepten, Taartjes en andere zoetigheid Tags:chocolade, melk chocolade, pure chocolade, rice krispies, zoet

15 jaar De Gouden Bock + 15 favoriete gerechtjes op het menu

19 mei 2017 door Stefanie Reageer

15 jaar De Gouden Bock + 15 favoriete gerechtjes op het menu

Wie jarig is viert feest. Zo dachten Martijn en Michelle van De Gouden Bock ook. Hun restaurant bestaat dit jaar vijftien jaar. Om dat te vieren, stelden zij een menukaart samen, met 15 favoriete gerechtjes van de afgelopen 15 jaar. Dit was zo’n succes in april, dat ze er gewoon nog even mee doorgaan. De geluksvogel…

Verder lezen »

Te vinden onder:Middelburg, Middelburg, Restaurants, Steden, Zeeland Tags:Middelburg, restaurant, uit eten, Walcheren, zeeland

15 x lekkere recepten met rabarber

14 mei 2017 door Stefanie 3 Reacties

Net als met witte asperges probeer ik rabarber zoveel mogelijk te eten als het verkrijgbaar is. Het liefst deel ik elke week een lekker recept met jullie, maar jeetje, daar is niet tegenop te bakken. Daarom vroeg ik mijn lieve collega foodbloggers naar hun favoriete rabarberrecept. Die kreeg ik op een presenteerblaadjes aangereikt en deel…

Verder lezen »

Te vinden onder:Recepten, Taartjes en andere zoetigheid Tags:rabarber

  • « Vorige
  • 1
  • …
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • …
  • 72
  • Next Page »
Stefanie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Little Spoon! Ik ben Stefanie. Een fulltime vreetzak, verslaafd aan borrelplanken – wat er op ligt vooral natuurlijk ;-), dol op Zeeland en nieuwe plekken ontdekken. En dat is precies waar ik over schrijf op deze website. Ik deel recepten en toffe plekken in mijn eigen provincie Zeeland met je. Restaurants, koffietentjes voor een lekkere cappuccino, lunchplekken, maar ook B&B’s met een geweldig ontbijt. Af en toe maak ik een uitstapje naar een ander deel van het land of de wereld. Mijn tofste ontdekkingen vind je natuurlijk hier.

  • Bloglovin
  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Zo maak je een indrukwekkende borrelplank met Cheesepop

Zo maak je een indrukwekkende borrelplank

Garnalen gebakken in knoflookolie

Voor bij de borrel // Garnalen gebakken in knoflookolie

Like jij Little Spoon al?

littlespoon.nl

Zien wat ik allemaal meemaak? Volg me op Instagram!

Benieuwd naar mijn inspiratie?

Welkom op Little Spoon!

Ik ben Stefanie en ik ben gek op koken en lekker eten. Op mijn blog vind je mijn recepten en lievelings restaurants. Omdat reizen net zo'n grote passie van mij is als lekker eten, deel ik ook mijn fijnste reiservaringen met jullie. Veel plezier! Lees meer...

Little Spoon op social media

  • Bloglovin
  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Samenwerken
  • Contact
  • Privacy Verklaring

Copyright © 2023 · Little Spoon