BLOG | GRATIS inspiratiesessie

Little Spoon

big love for good food

  • Home
  • Recepten
  • Uit eten
    • Amsterdam
    • Antwerpen
    • Bergen op Zoom
    • Bruinisse
    • Breda
    • Domburg
    • Gent
    • Goes
    • Groede
    • Hoorn
    • Middelburg
    • Nieuwvliet (ZV)
    • Nijmegen
    • Noordwijk
    • Oostkapelle
    • Paal (Z-VL)
    • Renesse
    • Rotterdam
    • Terneuzen
    • Vlissingen
    • Westkapelle
    • Wolphaartsdijk
    • Yerseke
    • Zierikzee
  • Op reis
    • België
    • China
    • Engeland
    • Frankrijk
    • Nederland
    • Letland
    • Portugal
    • Thailand
    • Zwitserland
  • Zeeland
    • B&B
      • Oostkapelle
      • Nieuwvliet (ZV)
      • Westkapelle
      • Waterlandkerkje (Z-VL)
    • Restaurants
      • Bruinisse
      • Brugge
      • Domburg
      • Goes
      • Groede
      • Middelburg
      • Nieuwvliet (Z-VL)
      • Oostkapelle
      • Paal (Z-VL)
      • Renesse
      • Terneuzen
      • Vlissingen
      • Westkapelle
      • Wolphaartsdijk
      • Yerseke
      • Zierikzee
    • Bijzondere adressen
    • Bijzondere Zeeuwse streekproducten
  • Inspiratie
    • Food reviews
    • Foodie adresjes
    • Persoonlijk
    • Op tafel bij Little Spoon
    • Overig
  • Over mij
  • Samenwerken
    • In de media
    • smart x Little Spoon
  • Contact
    • Disclaimer

Salade met geitenkaas, bietjes en bloedsinaasappel

21 maart 2017 door Stefanie Reageer

Salade met geitenkaas, bietjes en bloedsinaasappel

Weet je wat nou nooit verveelt? Een salade met geitenkaas. Je kunt zoveel variaties bedenken als je maar wilt. Deze met gekleurde bietjes en bloedsinaasappel is mijn nieuwe favoriet. Ik vertel je vandaag ook over de masterclass storytelling die ik volgde en laat je direct de foto’s zien die ik op deze dag maakte. Laat je…

Verder lezen »

Categorie: Recepten, Salades Tags: bloedsinaasappel, geitenkaas, gezond, kaas, kiemen, makkelijk, noten, salade, salade met geitenkaas, sla

Gevulde kip met zwarte olijventapenade

18 maart 2017 door Stefanie Reageer

Kip gevuld met zwarte olijventapenade

Na een lange tijd ontdekte ik deze gevulde kip met zwarte olijventapenade weer. Wat was het lekker en eenvoudig te maken. Vandaag deel ik het recept met je. Geen huisvrouw Je verwacht misschien dat ik als foodblogger elke dag kook en mijn man dus ook iedere avond aanschuift en geniet van een 3-gangendiner. Niets is minder…

Verder lezen »

Categorie: Hoofdgerecht, Recepten Tags: kip, kippendijen, makkelijk, oregano, pecorino, platte peterselie, zwarte olijven, zwarte olijventapenade

Soepie? Ga naar De Soepbar in Vlissingen

17 maart 2017 door Stefanie Reageer

Soepie? Ga naar De Soepbar in Vlissingen

Soepie? Ga naar De Soepbar in Vlissingen. Net nieuw geopend, heerlijke soep en op een topplekje aan het water. Benieuwd ? Lees snel verder. Zonnige dag Het is een zonnige dag in maart. Na een ochtend werken en stiekem een overvolle agenda, besluit ik toch de middag vrij te nemen. De weersvoorspellingen voor de dagen…

Verder lezen »

Categorie: Restaurants, Steden, Vlissingen, Vlissingen, Zeeland Tags: hotspot, restaurant, soep, soepbar, Vlissingen, zeeland, zoete aardappelsoep

Een makkie en een feest, brunchen met de Paasbox van HelloFresh

16 maart 2017 door Stefanie Reageer

Een makkie en een feest, brunchen met de Paasbox van HelloFresh

Ik testte de Paasbox van HelloFresh en toverde in een mum van tijd een uitgebreide brunch op tafel. Mijn conclusie is dat het een echte aanrader is. Verse en lekkere producten, leuke gerechten die eenvoudig te bereiden zijn en dan het uitpakken van die doos hè? Dat blijft een soort verjaardagsgevoel. Meer weten over de…

Verder lezen »

Categorie: Food reviews, Inspiratie Tags: brunch, hellofresh, lunch, paasbox, paasbrunch, Pasen, review

Reisdagboek Auvergne #3: Vulkanen beklimmen, truffade en kaasboerderijen

14 maart 2017 door Stefanie 6 Reacties

Reisdagboek Auvergne #3: Vulkanen beklimmen, truffade en kaasboerderijen

Ik vertelde al eerder over mijn reis naar de Franse Auvergne. Vandaag het laatste deel online. Ik beklom een vulkaan. Op Adisda in plaats van wandelschoenen, overwon mijn hoogte vrees, verwonderde me over het mysterieuze en dromerige landschap, at truffade en bezocht een kaasboerderij. Benieuwd? Lees snel verder. Puur en ongerept Ik zie ijs op…

Verder lezen »

Categorie: Frankrijk, Landen Tags: auvergne, Cantal Massif, Frankrijk, op reis, Puy Mary

Kokos-citroentaartjes om een feestje mee te vieren

13 maart 2017 door Stefanie 2 Reacties

Kokos-citroen taartjes

Wie jarig is trakteert en dat doe ik vandaag met deze kokos-citroentaartjes. Wat zijn ze lekker en ook heel eenvoudig te maken. Benieuwd naar het recept en een kleine terugblik op mijn jaar? Lees snel verder! Rollercoaster Hiep hoi! Vandaag blaas ik een kaarsje extra uit. Inmiddels zijn dat er 33. Ik heb een steeds…

Verder lezen »

Categorie: Recepten, Taartjes en andere zoetigheid Tags: citroen, feest, kokos, kokos-citroentaartjes, taart, Vanille, verjaardag

Speltpannenkoeken met appel en kaneel

12 maart 2017 door Stefanie Reageer

Speltpannenkoeken met appel

 Ik heb nu al een paar keer speltpannenkoeken getypt. Mijn laptop vind smeltpannenkoeken een beter idee. Dat snap ik dan weer niet. Wat is smeltpannenkoek? Dat bestaat toch helemaal niet? Nou goed, dat doet er helemaal niet. SPELTpannenkoeken met appel it is today. Altijd te laat Dit ontbijt behoort al een tijd tot mijn vaste…

Verder lezen »

Categorie: Ontbijt, Recepten Tags: appel, gezond eten, kaneel, kokosbloesemsuiker, ontbijt, pannenkoeken, speltbloem, speltpannenkoeken

Geplette zoete aardappels uit de oven

11 maart 2017 door Stefanie 1 Reactie

Geplette zoete aardappels uit de oven

Zien deze geplette zoete aardappels er niet lekker uit? Ze zijn zacht, knapperig en heerlijk op smaak dankzij een zelf gemaakte kruidenboter en wat geraspte Pecorino. Ze kwamen spontaan op m’n pad, dus besloot ik het gewoon maar uit te proberen. Met succes! Benieuwd? Lees snel verder! Aangenomen? Net voor ik naar bed ga besluit…

Verder lezen »

Categorie: Bijgerechten, Recepten Tags: knoflook, kruidenboter, pecorino, platte peterselie, roomboter, zoete aardappel

Griekse gebakken feta (saganaki)

10 maart 2017 door Stefanie 3 Reacties

Griekse gebakken feta (saganaki)

 Ben jij dol op Grieks eten en kaas? Dan moet je deze gebakken feta echt eens proberen. Zo simpel te maken met weinig ingrediënten, maar zo super super lekker. Als voorgerecht of in kleine stukjes bij de borrel. Lees snel verder voor het recept. Vertel ik je ook direct wat Grieks eten en een flinke…

Verder lezen »

Categorie: Recepten, Voor bij de borrel, Voorgerechten Tags: bloem, Borrelhappen, feta, gebakken feta, grieks, makkelijk, platte peterselie, snel, ui, voor bij de borrel, voorgerecht

Imagine in Middelburg // Vega en vegan lunchcafé + verpakkingsvrije winkel

8 maart 2017 door Stefanie 4 Reacties

Imagine in Middelburg // Vega en vegan lunchcafé + verpakkingsvrije winkel

DIT RESTAURANT IS HELAAS GESLOTEN Wil je vegetarisch of veganistisch lunchen in Middelburg? Dat kan bij Imagine! Dit is ook de plek om verpakkingsvrij allerlei lekkers voor thuis te kopen. De lunch en koffie zijn er heerlijk. Benieuwd? Ik vertel je er alles over. Lokaal en verpakkingsvrij ‘You may say I’m a dreamer. But I’m not…

Verder lezen »

Categorie: Middelburg, Middelburg, Restaurants, Steden, Zeeland Tags: biologisch, gezond, glutenvrij, lactosevrij, lokaal, lunchen, Middelburg, suikervrij, veganistisch, vegetarisch, zeeland

  • « Vorige
  • 1
  • …
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • …
  • 72
  • Volgende »
Stefanie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Little Spoon! Ik ben Stefanie. Een fulltime vreetzak, verslaafd aan borrelplanken – wat er op ligt vooral natuurlijk ;-), dol op Zeeland en nieuwe plekken ontdekken. En dat is precies waar ik over schrijf op deze website. Ik deel recepten en toffe plekken in mijn eigen provincie Zeeland met je. Restaurants, koffietentjes voor een lekkere cappuccino, lunchplekken, maar ook B&B’s met een geweldig ontbijt. Af en toe maak ik een uitstapje naar een ander deel van het land of de wereld. Mijn tofste ontdekkingen vind je natuurlijk hier.

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Zo maak je een indrukwekkende borrelplank met Cheesepop

Zo maak je een indrukwekkende borrelplank

Garnalen gebakken in knoflookolie

Voor bij de borrel // Garnalen gebakken in knoflookolie

Like jij Little Spoon al?

littlespoon.nl

Zien wat ik allemaal meemaak? Volg me op Instagram!

Volg op Instagram

Benieuwd naar mijn inspiratie?

Welkom op Little Spoon!

Ik ben Stefanie en ik ben gek op koken en lekker eten. Op mijn blog vind je mijn recepten en lievelings restaurants. Omdat reizen net zo'n grote passie van mij is als lekker eten, deel ik ook mijn fijnste reiservaringen met jullie. Veel plezier! Lees meer...

Little Spoon op social media

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Samenwerken
  • Contact
  • Privacy Verklaring

Copyright © 2025 · Little Spoon

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.Ok