BLOG | GRATIS inspiratiesessie

Little Spoon

big love for good food

  • Home
  • Recepten
  • Uit eten
    • Amsterdam
    • Antwerpen
    • Bergen op Zoom
    • Bruinisse
    • Breda
    • Domburg
    • Gent
    • Goes
    • Groede
    • Hoorn
    • Middelburg
    • Nieuwvliet (ZV)
    • Nijmegen
    • Noordwijk
    • Oostkapelle
    • Paal (Z-VL)
    • Renesse
    • Rotterdam
    • Terneuzen
    • Vlissingen
    • Westkapelle
    • Wolphaartsdijk
    • Yerseke
    • Zierikzee
  • Op reis
    • België
    • China
    • Engeland
    • Frankrijk
    • Nederland
    • Letland
    • Portugal
    • Thailand
    • Zwitserland
  • Zeeland
    • B&B
      • Oostkapelle
      • Nieuwvliet (ZV)
      • Westkapelle
      • Waterlandkerkje (Z-VL)
    • Restaurants
      • Bruinisse
      • Brugge
      • Domburg
      • Goes
      • Groede
      • Middelburg
      • Nieuwvliet (Z-VL)
      • Oostkapelle
      • Paal (Z-VL)
      • Renesse
      • Terneuzen
      • Vlissingen
      • Westkapelle
      • Wolphaartsdijk
      • Yerseke
      • Zierikzee
    • Bijzondere adressen
    • Bijzondere Zeeuwse streekproducten
  • Inspiratie
    • Food reviews
    • Foodie adresjes
    • Persoonlijk
    • Op tafel bij Little Spoon
    • Overig
  • Over mij
  • Samenwerken
    • In de media
    • smart x Little Spoon
  • Contact
    • Disclaimer

Chinese pannenkoekjes met gerookte zalm en hoisindip

22 augustus 2016 door Stefanie 2 Reacties

Chinese pannenkoekjes met gerookte zalm en hoisindipje

Hoe een gevecht met de vriezer ervoor zorgde dat we deze Chinese pannenkoekjes gevuld met gerookte zalm en hoisindip aten. Ik vertel het je in deze blog. Het gerechtje staat trouwens zo op tafel. Perfect voor een doordeweekse dag, maar ook om de blits mee te maken als je eters krijgt. Herindeel kwartiertje Ik rommelde…

Verder lezen »

Categorie: Hoofdgerecht, Recepten Tags: aziatisch, Chinese pannekoekjes, komkommer, koriander, makkelijk, sesamzaadjes, snel, zalm

Zelfgemaakte lemon cheesecake

21 augustus 2016 door Stefanie Reageer

Lemon cheesecake

Zoet, zout en zuur, je proeft het allemaal in deze lemon cheesecake. Het maken ervan is super simpel, maar lekker dat het is! Vandaag deel ik het recept met je. Mislukking Hoewel ik er echt dol op ben, bak ik niet vaak een cheesecake. Of nou ja, bakken, dat is het natuurlijk niet echt. Voor…

Verder lezen »

Categorie: Recepten, Taartjes en andere zoetigheid Tags: cheesecake, havermoutkoekjes, lemon cheesecake, lemon curd, makkelijk, roomkaas, taart, zelf maken

Snelle penne arrabiata + kitsch paleis dankzij Marktplaats

19 augustus 2016 door Stefanie 1 Reactie

Snelle penne arrabiata + kitsch paleis dankzij Marktplaats

Vandaag deel ik een snelle penne arrabiata met je. Een gerecht wat tot het vaste repertoire behoorde in mijn studententijd. Ik vertel je ook alles over mijn eerste appartement, oftewel kitsch paleis. Dat precies zo werd zoals ik hoopte. Een beetje dankzij de roze verf en nog wel meer dankzij de oude meubeltjes die ik…

Verder lezen »

Categorie: Hoofdgerecht, Recepten Tags: arrabiata, hoofdgerecht, kaas, makkelijk, pasta, penne, snel

Restaurant Basalt in Middelburg

14 augustus 2016 door Stefanie 1 Reactie

Restaurant Basalt in Middelburg

There is a new kid in town. Nog niet zo lang geleden opende restaurant Basalt haar deuren. Op een super toffe plek, namelijk in de Sint Janstraat in Middelburg. Wat mij betreft het leukste straatje van de stad. Mooie pandjes, een schattig plein waar elke maand een rommelmarkt is, bijzondere boetiekjes en leuke horeca. Koffie,…

Verder lezen »

Categorie: Middelburg, Middelburg, Restaurants, Steden, Zeeland Tags: hotspot, hotspots, Middelburg, restaurant, review, uit eten, visrestaurant, zeeland

Makkelijk & snel: spaghetti met chorizo

10 augustus 2016 door Stefanie 5 Reacties

Makkelijk & snel: spaghetti met chorizo

Omdat pasta nooit verveelt heb ik voor jullie een recept voor spaghetti met chorizo. Het staat zo op tafel en is super lekker. Benieuwd? Lees snel verder. Ik ben dol op uit eten gaan. Om heel veel redenen. Het is gezellig. Makkelijk, want je hoeft zelf niet te koken. En je eet de lekkerste gerechten…

Verder lezen »

Categorie: Hoofdgerecht, Recepten Tags: chorizo, hoofdgerecht, makkelijk, pasta, snel, spaghetti

Rozemarijnspiesjes van de barbecue

9 augustus 2016 door Stefanie 3 Reacties

Rozemarijnspiesjes van de barbecue

Deze rozemarijnspiesjes doen het super goed op de barbecue. En door de rozemarijn hebben ze nog eens extra smaak. Vandaag vertel ik je hoe je de spiesjes maakt. Tussen al het vlees en vis, eet ik ook toch ook wel heel graag groente van de barbecue. Als we de grill aansteken, maak ik vaak een…

Verder lezen »

Categorie: Bijgerechten, Hoofdgerecht, Recepten Tags: barbecue, BBQ, champignon, groente, groentespies, makkelijk, rode paprika, rode ui, rozemarijn

Warme overnight oats met stukjes Nakd reep

8 augustus 2016 door Stefanie Reageer

Warme overnight oats met stukjes Nakd bar

Deze warme overnight oats met stukjes Nākd reep zijn wat mij betreft het antwoord op de vraag hoe je toch gezond ontbijt op drukke dagen met weinig tijd. Vandaag vertel ik je over mijn talent voor plannen, het onvermogen om me aan die planning te houden en alles over de lekkere repen van Nākd. Weekplanningen…

Verder lezen »

Categorie: Ontbijt, Recepten Tags: amandelmelk, gezond, havermout, honing, makkelijk, ontbijt, pecannoten, samenwerking, snel, suikervrij

Ribeye van de barbecue met ansjovis, tijm en knoflook

2 augustus 2016 door Stefanie 2 Reacties

Ribeye van de barbecue met ansjovis, tijm en knoflook

Sinds ik voor het eerste ribeye van de barbecue maakte met ansjovis, tijm en knoflook, ben ik fan. Elke zomer maak ik het wel weer, wanneer we de grill aansteken. Daarom is het tijd om het recept met jullie te delen. Lees snel verder. Ansjovis Ansjovis… Een hoop mensen vinden het te zout en te sterk…

Verder lezen »

Categorie: Hoofdgerecht, Recepten Tags: ansjovis, barbecue, BBQ, knoflook, ribeye, rundvlees, tijm, vlees

Reisdagboek Auvergne #1: Puy de Dome & confit de canard

1 augustus 2016 door Stefanie 2 Reacties

Reisdagboek Auvergne #1

Jeetje waar blijft de tijd. Het is alweer bijna twee maanden geleden dat ik op persreis ging de Auvergne. Een regio in Frankrijk die bij mij onbekend was. De eerste indruk was geweldig. Regelmatig droom ik nog even terug naar de mooie omgeving. We beklommen de Puy de Dome, sliepen in een typische Franse auberge,…

Verder lezen »

Categorie: Frankrijk, Landen Tags: auvergne, Frankrijk, persreis

Robuust roggecrackers met venkelzaad

31 juli 2016 door Stefanie 4 Reacties

Robuuste roggecrackers met venkelzaad

Robuuste roggecrackers die eigenlijk mooi rond moesten worden, maar door mijn ongeduld werden ze wat grillig van vorm. Ze waren te lekker om niet met jullie te delen. Wat doe je dan? Dan noem je de crackers gewoon robuust. Slimmerik Ik vond mezelf een behoorlijk slimmerik toen ik deze roggecrackers bakte en bedacht dat het niet…

Verder lezen »

Categorie: Lunch, Ontbijt, Recepten Tags: cracker, gezond, lunch, ontbijt, rogge

  • « Vorige
  • 1
  • …
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • …
  • 72
  • Volgende »
Stefanie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Little Spoon! Ik ben Stefanie. Een fulltime vreetzak, verslaafd aan borrelplanken – wat er op ligt vooral natuurlijk ;-), dol op Zeeland en nieuwe plekken ontdekken. En dat is precies waar ik over schrijf op deze website. Ik deel recepten en toffe plekken in mijn eigen provincie Zeeland met je. Restaurants, koffietentjes voor een lekkere cappuccino, lunchplekken, maar ook B&B’s met een geweldig ontbijt. Af en toe maak ik een uitstapje naar een ander deel van het land of de wereld. Mijn tofste ontdekkingen vind je natuurlijk hier.

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Zo maak je een indrukwekkende borrelplank met Cheesepop

Zo maak je een indrukwekkende borrelplank

Garnalen gebakken in knoflookolie

Voor bij de borrel // Garnalen gebakken in knoflookolie

Like jij Little Spoon al?

Zien wat ik allemaal meemaak? Volg me op Instagram!

Volg op Instagram

Benieuwd naar mijn inspiratie?

Welkom op Little Spoon!

Ik ben Stefanie en ik ben gek op koken en lekker eten. Op mijn blog vind je mijn recepten en lievelings restaurants. Omdat reizen net zo'n grote passie van mij is als lekker eten, deel ik ook mijn fijnste reiservaringen met jullie. Veel plezier! Lees meer...

Little Spoon op social media

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Samenwerken
  • Contact
  • Privacy Verklaring

Copyright © 2025 · Little Spoon

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.