BLOG | GRATIS inspiratiesessie

Little Spoon

big love for good food

  • Home
  • Recepten
  • Uit eten
    • Amsterdam
    • Antwerpen
    • Bergen op Zoom
    • Bruinisse
    • Breda
    • Domburg
    • Gent
    • Goes
    • Groede
    • Hoorn
    • Middelburg
    • Nieuwvliet (ZV)
    • Nijmegen
    • Noordwijk
    • Oostkapelle
    • Paal (Z-VL)
    • Renesse
    • Rotterdam
    • Terneuzen
    • Vlissingen
    • Westkapelle
    • Wolphaartsdijk
    • Yerseke
    • Zierikzee
  • Op reis
    • België
    • China
    • Engeland
    • Frankrijk
    • Nederland
    • Letland
    • Portugal
    • Thailand
    • Zwitserland
  • Zeeland
    • B&B
      • Oostkapelle
      • Nieuwvliet (ZV)
      • Westkapelle
      • Waterlandkerkje (Z-VL)
    • Restaurants
      • Bruinisse
      • Brugge
      • Domburg
      • Goes
      • Groede
      • Middelburg
      • Nieuwvliet (Z-VL)
      • Oostkapelle
      • Paal (Z-VL)
      • Renesse
      • Terneuzen
      • Vlissingen
      • Westkapelle
      • Wolphaartsdijk
      • Yerseke
      • Zierikzee
    • Bijzondere adressen
    • Bijzondere Zeeuwse streekproducten
  • Inspiratie
    • Food reviews
    • Foodie adresjes
    • Persoonlijk
    • Op tafel bij Little Spoon
    • Overig
  • Over mij
  • Samenwerken
    • In de media
    • smart x Little Spoon
  • Contact
    • Disclaimer

Couscoussalade met gerookte makreel, gekleurde bietjes en harissadressing

13 oktober 2017 door Stefanie Reageer

Couscous salade met gerookte makreel, gekleurde bietjes en harissadressing

Wil je een couscoussalade maken? Probeer dan eens deze met gerookte makreel, gekleurde bietjes en harissadressing. Super lekker! Lees snel verder voor het recept en om alles te lezen over één van mijn leukste hobby’s. Verven op nummer Wat zijn je hobby’s? Dat is misschien wel de stomste vraag die je kunt stellen. Zeker op…

Verder lezen »

Categorie: Hoofdgerecht, Lunch, Recepten, Salades Tags: biet, bietjes, couscous, couscoussalade, dille, gerookte makreel, harissa, radijs, royal dutch smoked, salade

Pittige pompoensoep met crispy chorizo en chipotle + verslag kookworkshop met AEG & Desemenzo

10 oktober 2017 door Stefanie 2 Reacties

Pittige pompoensoep met crispy chorizo en chipotle

Zodra de blaadjes van de bomen dwarrelen en de klok weer bijna een uur terug gaat, eet ik het liefste zoveel en zo vaak mogelijk recepten met pompoen. Dit recept voor een pittige pompoensoep met crunchy chorizo en chipotle is mijn nieuwste ontdekking. Lees snel verder voor het recept en over een bijzondere ervaring die…

Verder lezen »

Categorie: Recepten, Soep Tags: aeg, chipotle, chorizo, desemenzo, herfst, kaas, koriander, najaar, pompoen, pompoensoep, workshop

Broodje Martino met sriracha

22 september 2017 door Stefanie 3 Reacties

Broodje Martino met sriracha

Sinds ik een broodje Martino voor het eerst at, ben ik er fan van. De zachte filet americain combineert zo goed met de scherpe rode ui, pittige sriracha en frisse augurk. Vandaag deel ik mijn recept wat ik voor Vleeschwaar maakte. En doe uit de doeken dat ik best een kritische consument ben. Of voor…

Verder lezen »

Categorie: Lunch, Recepten Tags: broodje, filet americain, lunch, martino, Vleeschwaar

Restaurant Mezger in Domburg // Kleurrijke gerechten & mooie wijnen

20 september 2017 door Stefanie Reageer

Restaurant Mezger in Domburg

Dit voorjaar opende Restaurant Mezger in Domburg. Wij lieten ons hier compleet in de watten leggen met kleurrijke gerechten en mooie wijnen. Wat een fijne avond was dit. Benieuwd wat we proefden? Lees snel verder, dan vertel ik je er alles over. Blauwe bank Het is zonnig en warm, een echte zomerdag in augustus, als…

Verder lezen »

Categorie: Domburg, Domburg, Restaurants, Steden, Zeeland Tags: Domburg, restaurant, Restaurant Mezger, uit eten, Walcheren, zeeland

Cuban sandwich met Zeeuws spek

15 september 2017 door Stefanie Reageer

Cuban sandwich met Zeeuws spek

Een tosti is altijd lekker. Gewoon een hele simpele met enkel kaas. Of juist een tosti waarbij je helemaal uitpakt zoals bij deze Cuban Sandwich met Zeeuws spek die ik voor Vleeschwaar maakte. Dikke plakken knapperig gebakken Turks brood met Zeeuws spek en gesmolten kaas. Scherp door de mosterd en fris dankzij de augurk. Beste…

Verder lezen »

Categorie: Lunch, Recepten Tags: cuban sandwich, kaas, lunch, tosti, Turks brood, Vleeschwaar, zeeuws spek

Frambozentaart met amandelmeel

10 september 2017 door Stefanie 3 Reacties

Frambozentaart met amandelmeel

Deze frambozentaart met amandelmeel proefde ik tijdens een langweekend in Frankrijk. Ik maakte de taart na en dit is het mega lekkere resultaat. Lees snel verder voor het recept. Dan vertel ik je ook over een eigenschap die voor sommigen als irritant wordt gezien. Altijd trek Je hebt van die mensen die altijd trek hebben….

Verder lezen »

Categorie: Recepten, Taartjes en andere zoetigheid Tags: amandelmeel, bakken, frambozen, frambozentaart, roomboter, suiker, taart, zondag bakdag

Miso aubergine met paksoi en pinda’s

4 september 2017 door Stefanie Reageer

Miso aubergine met paksoi en pinda's

Dol op aubergine en zin in een lichte maaltijd? Maak dan eens deze miso aubergine met paksoi en pinda’s. Super lekker en simpel te bereiden. Benieuwd naar het recept? Scroll verder naar beneden. Benieuwd naar mijn verhaal over het kind met een droom, maar geen talent, de Hitkrant en handtekeningen verzamelen? Hieronder vertel ik je erover….

Verder lezen »

Categorie: Geen categorie, Hoofdgerecht, Recepten Tags: aubergine, gezond, lente-ui, makkelijk, miso, paksoi, pinda's, thaise basilicum

Het Vliegendt Hert // Weldadig lunchen, lang tafelen en mooie wijnen

1 september 2017 door Stefanie Reageer

Het Vliegendt Hert // Uitbundig lunchen, lang tafelen en mooie wijnen

Het Vliegendt Hert in Middelburg is één van mijn nieuwe favorieten om weldadig en uitgebreid te lunchen, te dineren en mooie wijnen te drinken. Het restaurant en de wijnkoperij zitten in een prachtig historisch pand. Vandaag vertel ik je er graag meer over. Benieuwd? Lees snel verder. Droom Een paar jaar geleden wandelde ik een…

Verder lezen »

Categorie: Middelburg, Middelburg, Restaurants, Steden, Zeeland Tags: dineren, Het Vliegendt Hert, Lekker eten, lunchen, Middelburg, uit eten, Walcheren, wijn, zeeland

SintAnna in Yerseke // Slapen in een oude kerk

1 september 2017 door Stefanie Reageer

SintAnna in Yerseke // Slapen in een oude kerk

Wil je op vakantie naar Zeeland? En logeren in een super bijzondere bed & breakfast? Vandaag vertel ik je alles over SintAnna in Yerseke. Hier slaap je in een oude kerk, die prachtig verbouwd is. Het ontbijt is ook nog eens fantastisch. Benieuwd? Lees snel verder. B&B Ik ben fan van Bed & Breakfast. Een…

Verder lezen »

Categorie: B&B, Landen, Nederland, Steden, Yerseke, Zeeland Tags: b&b, Bed & breakfast, hotel, logeren, yerseke, zeeland

Fonteyn in Groede // IJsjes, goede koffie, broodjes en een fijn terras

26 augustus 2017 door Stefanie 2 Reacties

Fonteyn in Groede // IJsjes, goede koffie, broodjes en een fijn terras

Ben je al eens bij Fonteyn in Groede geweest? Een tof zaakje op de hoek van de charmante Markt in dit prachtige Zeeuws-Vlaamse dorp. Je eet hier een ijsje, drinkt er goede koffie of een glas koele witte wijn. Het terras is te gek, maar ook binnen ziet het er tof uit. Laatste lunchte ik er…

Verder lezen »

Categorie: Groede, Restaurants, Steden, Zeeland Tags: cappuccino, Fonteyn, Groede, koffie, lunchen, zeeland, Zeeuws-Vlaanderen

  • « Vorige
  • 1
  • …
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • …
  • 72
  • Volgende »
Stefanie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Little Spoon! Ik ben Stefanie. Een fulltime vreetzak, verslaafd aan borrelplanken – wat er op ligt vooral natuurlijk ;-), dol op Zeeland en nieuwe plekken ontdekken. En dat is precies waar ik over schrijf op deze website. Ik deel recepten en toffe plekken in mijn eigen provincie Zeeland met je. Restaurants, koffietentjes voor een lekkere cappuccino, lunchplekken, maar ook B&B’s met een geweldig ontbijt. Af en toe maak ik een uitstapje naar een ander deel van het land of de wereld. Mijn tofste ontdekkingen vind je natuurlijk hier.

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Zo maak je een indrukwekkende borrelplank met Cheesepop

Zo maak je een indrukwekkende borrelplank

Garnalen gebakken in knoflookolie

Voor bij de borrel // Garnalen gebakken in knoflookolie

Like jij Little Spoon al?

littlespoon.nl

Zien wat ik allemaal meemaak? Volg me op Instagram!

Volg op Instagram

Benieuwd naar mijn inspiratie?

Welkom op Little Spoon!

Ik ben Stefanie en ik ben gek op koken en lekker eten. Op mijn blog vind je mijn recepten en lievelings restaurants. Omdat reizen net zo'n grote passie van mij is als lekker eten, deel ik ook mijn fijnste reiservaringen met jullie. Veel plezier! Lees meer...

Little Spoon op social media

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Samenwerken
  • Contact
  • Privacy Verklaring

Copyright © 2025 · Little Spoon

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.Ok