Deze makkelijke rode linzensoep is heerlijke verwarmend. Het staat zo op tafel en is ook nog eens vegetarisch. Benieuwd naar het recept? Lees snel verder. Linzen zijn hot Linzen zijn altijd goed. Of je nu een salade maakt met Du Puy linzen – waar ik me altijd van af vraag ‘hoe spreek je dit ook…
Oosterse biefstuk met broccoli en boontjes
Deze Oosterse biefstuk met broccoli is niet alleen super lekker, maar ook nog eens heel gezond. En wist je dat deze je groente ook nog eens jong houdt? Ik vertel je er over! Bla bla bla In de ‘Little Spoon goes Healthy’ maand kan natuurlijk broccoli niet ontbreken. Volgens de deskundigen is broccoli één van…
Life changing ontbijtmuffins met appel en kaneel
De ‘Little Spoon goes healthy’ maand trap ik af met ontbijtmuffins met appel en kaneel die voor mij life changing zijn geweest. Oké, dit is misschien wel wat gedramatiseerd, but what is a girl without her drama? Toos Inspiratieloos Ruim twee jaar geleden had ik last van een flinke ontbijt- en lunchdip. Ik had het…
HAPPY NEW YEAR! & Little Spoon goes Healthy
2014 is voorbij. Een nieuw jaar is aangebroken. Ik heb super veel zin in dit nieuwe jaar. Heb ik jullie al verteld dat ik in september trouw met mijn grote liefde? Hoe bijzonder is dat? Ik verheug me ontzettend op deze dag. Ben je na mijn verhalen wel benieuwd hoe The Mr. er dan uit…
Voor bij de borrel // Toast met ansjovis
Wil je een lekker hapje voor bij de borrel maken? Ga dan voor deze toast met ansjovis. Dit is misschien wel het meest eenvoudige tapasgerecht wat ik in mijn hele leven gegeten hebt. Meer dan toast en ansjovis is het niet. De eenvoud doet het hem. Dat het dan ook nog eens zo gemaakt is, lijkt…
Voor bij de borrel // Sissende garnalen
In Madrid at ik deze sissende garnalen voor het eerst. Dit eenvoudig tapas gerecht is eigenlijk niet meer dan garnalen geserveerd in gloeiend hete olie met knoflook en een rood pepertje. Maar lekker dat het is… Lees snel verder voor het recept. Tapas, mezzes, antipasti Je maakt me heel gelukkig met een tafel vol tapas. Niet…
Pasta met garnalen, spinazie en pesto
Maak deze pasta met garnalen, spinazie en pesto, als je net als ik dol bent op alles uit de zee. Het gerecht staat ook nog eens super snel op tafel. Klinkt goed toch? Vismeisje Garnalen, kreeft, krab, oesters, kokkels, scampi’s, ik hou van alles wat ook maar een schaal of een schelp heeft. Voor een…
Groene pesto, zonder poespas
You can never go wrong with pesto. althans, dat is mijn bescheiden mening. Pesto kan altijd en met alles. Oké met bijna alles. Zodra je zelf een keer pesto gemaakt hebt, of je verse pesto hebt gegeten zeg je vaarwel tegen de pesto in een potje. Echt moeilijk is het ook niet om te maken….
Tikka masala zoals in India
Het eten in India is fantastisch. Eén van mijn lievelingsgerechten is toch wel tikka masala. Vandaag vertel ik iets over mijn reis naar dit bijzondere land en wat ik er voor lekkers at. Hate it or love it Bijna twee jaar geleden heb ik met vriendin Anne een onvergetelijke rondreis gemaakt door India. You hate…
In Kannen en Kruiken, Breda
Ben je in Breda? Zin in een lekkere lunch met een goede koffie? Breng dan zeker een bezoekje aan In Kannen en Kruiken. Wat een super leuke plek. Ik vertel je waarom! Fijne sfeer Ondanks dat Breda maar op een uurtje rijden is van mijn woonplaats, kom ik er eigenlijk te weinig. Vaak ga ik…