BLOG | GRATIS inspiratiesessie

Little Spoon

big love for good food

  • Home
  • Recepten
  • Uit eten
    • Amsterdam
    • Antwerpen
    • Bergen op Zoom
    • Bruinisse
    • Breda
    • Domburg
    • Gent
    • Goes
    • Groede
    • Hoorn
    • Middelburg
    • Nieuwvliet (ZV)
    • Nijmegen
    • Noordwijk
    • Oostkapelle
    • Paal (Z-VL)
    • Renesse
    • Rotterdam
    • Terneuzen
    • Vlissingen
    • Westkapelle
    • Wolphaartsdijk
    • Yerseke
    • Zierikzee
  • Op reis
    • België
    • China
    • Engeland
    • Frankrijk
    • Nederland
    • Letland
    • Portugal
    • Thailand
    • Zwitserland
  • Zeeland
    • B&B
      • Oostkapelle
      • Nieuwvliet (ZV)
      • Westkapelle
      • Waterlandkerkje (Z-VL)
    • Restaurants
      • Bruinisse
      • Brugge
      • Domburg
      • Goes
      • Groede
      • Middelburg
      • Nieuwvliet (Z-VL)
      • Oostkapelle
      • Paal (Z-VL)
      • Renesse
      • Terneuzen
      • Vlissingen
      • Westkapelle
      • Wolphaartsdijk
      • Yerseke
      • Zierikzee
    • Bijzondere adressen
    • Bijzondere Zeeuwse streekproducten
  • Inspiratie
    • Food reviews
    • Foodie adresjes
    • Persoonlijk
    • Op tafel bij Little Spoon
    • Overig
  • Over mij
  • Samenwerken
    • In de media
    • smart x Little Spoon
  • Contact
    • Disclaimer

Uitspanning de Houtzaagwerf in Kortgene // Op vakantie vlakbij huis

13 mei 2017 door Stefanie Reageer

Uitspanning de Houtzaagwerf in Kortgene // Op vakantie vlakbij huis

Ik ben blij, want sinds april is Uitspanning de Houtzaagwerf weer geopend. Wat een fijne plek met lekker eten en goede borrelplanken. Er is een heerlijk terras onder de bomen, waar het zonlicht zo mooi doorheen valt. Ook binnen zit je goed.  Ik was even op vakantie. En dat vlakbij huis. Benieuwd geworden? Lees snel…

Verder lezen »

Categorie: Kortgene, Kortgene, Restaurants, Steden, Zeeland Tags: De Houtzaagwerf, hotspot, Kortgene, restaurant, uit eten, zeeland

Griekse gehaktballetjes met platbrood en salade

10 mei 2017 door Stefanie 1 Reactie

Griekse gehaktballetjes met platbrood en salade

Oh jongens wat waren deze Griekse gehaktballetjes lekker zeg. Ik at het met platbrood, salade gevuld met feta en homemade tzatziki. Dit is een blijvertje, dat weet ik wel. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder. Griekenland Alleen al van het kijken naar deze foto loopt het water me in de mond. Vorige week…

Verder lezen »

Categorie: Hoofdgerecht, Recepten, Voor bij de borrel Tags: Griekenland, Grieks eten, Griekse gehaktballetjes, Griekse salade, komkommer, lunch, makkelijk, platbrood, rode ui, tomaat, tzatziki, voor bij de borrel

B&B In de Morelleput // voor rust, ruimte en een fantastisch ontbijt!

9 mei 2017 door Stefanie Reageer

B&B In de Morelleput // voor rust, ruimte en een fantastisch ontbijt!

Bed & Breakfast In de Morelleput is de plek waar je naar toe gaat voor rust en ruimte. Om te genieten van de natuur en voor een fantastisch uitgebreid ontbijt. Benieuwd naar deze B&B in het Zeeuws-Vlaamse Nieuwvliet? Lees dan snel verder. Dijkweggetjes Hoewel In de Morelleput hemelsbreed op nog geen twintig kilometer van mijn…

Verder lezen »

Categorie: B&B, Landen, Nederland, Nieuwvliet (ZV), Zeeland Tags: Bed & breakfast, logeren, Nieuwvliet, overnachten, slapen in zeeland, zeeland, Zeeuws-Vlaanderen

Avocado gevuld met Hollandse garnalen

8 mei 2017 door Stefanie Reageer

Avocado gevuld met Hollandse garnalen

Deze avocado gevuld met Hollandse garnalen doet me denken aan vroeger. Ik vertel je er over en deel dit super simpele recept met je. Lekker als voorgerecht of lichte lunch. Geschiedenis Ik weet nog de keer dat ik voor het eerst avocado at. Ik gok zo’n vijfentwintig jaar geleden. Je vraagt je misschien af waarom…

Verder lezen »

Categorie: Lunch, Recepten, Voorgerechten Tags: avocado, hollandse garnalen, koriander, limoen, lunch, makkelijk, makkelijke maaltijd, mayonaise, snel, voorgerecht

Aspergetijd! Witte asperges op Vlaamse wijze

6 mei 2017 door Stefanie Reageer

Witte asperges op Vlaamse wijze

Nu het aspergeseizoen in volle gang is, neem ik het er van. Ik maakte deze witte asperges op Vlaamse wijze en dat was zo lekker. Daarom deel ik het recept maar al te graag met je. Het bereiden is een eitje. Benieuwd? Lees snel verder. El classico Ik kan maar geen genoeg krijgen van witte…

Verder lezen »

Categorie: Hoofdgerecht, Recepten Tags: asperges, aspergetijd, eieren, platte peterselie, roomboter, witte asperges, witte asperges op Vlaamse wijze

Theetuin In de Morelleput // voor de lekkerste rabarbertaart

5 mei 2017 door Stefanie 1 Reactie

Theetuin In de Morelleput // voor de lekkerste rabarbertaart

Je waant je bij Theetuin In de Morelleput even in Frankrijk, maar je bent toch echt op Zeeuws-Vlaanderen. Oh, wat is dit een fijne plek, met een terras uit de wind en in de luwte van de dijk. En niet te vergeten de lekkerste rabarber crumble taart ooit. Benieuwd? Lees snel verder, want ik vertel…

Verder lezen »

Categorie: Nieuwvliet (ZV), Nieuwvliet (ZV), Restaurants, Steden, Zeeland Tags: High tea, In de Morelleput, lunch, Nieuwvliet, ontbijt, Taart eten, Theetuin, zeeland, Zeeuws-Vlaanderen

Smart X Little Spoon roadtrip #1 // Van Vlissingen naar Gent + toffe tips

3 mei 2017 door Stefanie Reageer

Smart X Little Spoon roadtrip #1 // Van Vlissingen naar Gent + toffe tips

Met de Little Spoon smart maakte ik een roadtrip van een paar dagen. De eerste stop was Gent. Vandaag deel ik mijn belevenissen en leuke tips voor deze toffe stad met jullie. Benieuwd? Lees snel verder. Roadtrippen Hit the road Jack, uh smart. De wereld aan je voorbij laten gaan, terwijl je onderuit in je…

Verder lezen »

Categorie: België, Gent, Landen, Steden

Château de Buros // Slapen op een kasteel in Les Landes

1 mei 2017 door Stefanie Reageer

Château de Buros // Slapen op een kasteel in Les Landes

Wil je slapen op een Frans kasteel? Ga dan eens naar Château de Buros in Les Landes. Wat was een heerlijk verblijf! Benieuwd geworden? Lees snel verder, dan vertel ik je er alles over. Vorstelijk logeren We rijden over een lange weg omringd door een dak van bomen, waar af en toe de zon doorheen…

Verder lezen »

Categorie: Frankrijk, Landen Tags: Bed & breakfast, Frankrijk, hotel, Les Landes, op vakantie, Slapen in een kasteel, vakantie

Yoghurt met krokante muesli en pure chocolade

30 april 2017 door Stefanie Reageer

Yoghurt met krokante muesli

Zelf muesli maken is makkelijk dan je denkt en eigenlijk ook veel lekkerder. In deze krokante muesli voeg je stukjes gedroogde abrikoos en pure chocolade toe. Lekker met volle yoghurt en granaatappelpitjes. Hieronder deel ik het recept met je en vertel over mijn ontbijtverslaving van vroeger. Chocolade jasje Toen ik nog jong was – ik…

Verder lezen »

Categorie: Ontbijt, Recepten Tags: chocolade, cruesli, gezond, gezond ontbijten, granaatappelpitjes, granola, krokante muesli, ontbijt, Pasen, Yoghurt

Eerste hulp bij een kater: 5 x anti-katerontbijt

28 april 2017 door Stefanie Reageer

Eerste hulp bij een kater: 5 x anti-katerontbijt

Op zoek naar een ultiem anti-katerontbijt? Goed nieuws! Ik zet mijn vijf favorieten op een rijtje voor je. Klik op de links bij de foto’s voor de recepten. Katervoedsel Soms zijn er van die momenten dat je je ogen opent en realiseert: ‘Vandaag is het zover. Ik heb een kater.’ Hoe ouder je wordt, hoe heftiger…

Verder lezen »

Categorie: Ontbijt, Recepten Tags: ant-kater, anti-katerontbijt, gebakken eieren, ontbijt, tosti

  • « Vorige
  • 1
  • …
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • …
  • 72
  • Volgende »
Stefanie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Little Spoon! Ik ben Stefanie. Een fulltime vreetzak, verslaafd aan borrelplanken – wat er op ligt vooral natuurlijk ;-), dol op Zeeland en nieuwe plekken ontdekken. En dat is precies waar ik over schrijf op deze website. Ik deel recepten en toffe plekken in mijn eigen provincie Zeeland met je. Restaurants, koffietentjes voor een lekkere cappuccino, lunchplekken, maar ook B&B’s met een geweldig ontbijt. Af en toe maak ik een uitstapje naar een ander deel van het land of de wereld. Mijn tofste ontdekkingen vind je natuurlijk hier.

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Zo maak je een indrukwekkende borrelplank met Cheesepop

Zo maak je een indrukwekkende borrelplank

Garnalen gebakken in knoflookolie

Voor bij de borrel // Garnalen gebakken in knoflookolie

Like jij Little Spoon al?

littlespoon.nl

Zien wat ik allemaal meemaak? Volg me op Instagram!

Volg op Instagram

Benieuwd naar mijn inspiratie?

Welkom op Little Spoon!

Ik ben Stefanie en ik ben gek op koken en lekker eten. Op mijn blog vind je mijn recepten en lievelings restaurants. Omdat reizen net zo'n grote passie van mij is als lekker eten, deel ik ook mijn fijnste reiservaringen met jullie. Veel plezier! Lees meer...

Little Spoon op social media

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Samenwerken
  • Contact
  • Privacy Verklaring

Copyright © 2025 · Little Spoon

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.Ok