BLOG | GRATIS inspiratiesessie

Little Spoon

big love for good food

  • Home
  • Recepten
  • Uit eten
    • Amsterdam
    • Antwerpen
    • Bergen op Zoom
    • Bruinisse
    • Breda
    • Domburg
    • Gent
    • Goes
    • Groede
    • Hoorn
    • Middelburg
    • Nieuwvliet (ZV)
    • Nijmegen
    • Noordwijk
    • Oostkapelle
    • Paal (Z-VL)
    • Renesse
    • Rotterdam
    • Terneuzen
    • Vlissingen
    • Westkapelle
    • Wolphaartsdijk
    • Yerseke
    • Zierikzee
  • Op reis
    • België
    • China
    • Engeland
    • Frankrijk
    • Nederland
    • Letland
    • Portugal
    • Thailand
    • Zwitserland
  • Zeeland
    • B&B
      • Oostkapelle
      • Nieuwvliet (ZV)
      • Westkapelle
      • Waterlandkerkje (Z-VL)
    • Restaurants
      • Bruinisse
      • Brugge
      • Domburg
      • Goes
      • Groede
      • Middelburg
      • Nieuwvliet (Z-VL)
      • Oostkapelle
      • Paal (Z-VL)
      • Renesse
      • Terneuzen
      • Vlissingen
      • Westkapelle
      • Wolphaartsdijk
      • Yerseke
      • Zierikzee
    • Bijzondere adressen
    • Bijzondere Zeeuwse streekproducten
  • Inspiratie
    • Food reviews
    • Foodie adresjes
    • Persoonlijk
    • Op tafel bij Little Spoon
    • Overig
  • Over mij
  • Samenwerken
    • In de media
    • smart x Little Spoon
  • Contact
    • Disclaimer

Hartverwarmend sapje met rode peper

29 november 2014 door Stefanie Reageer

Hartverwarmend sapje met rode peper

Ja je leest het goed. Een sapje met rode peper. Ik ben gek op spicy food. Heet, heter, heetst. I love it. Ook mijn bloody mary’s vind ik goed spicy het allerlekkerst. Waarom dan mijn dagelijkse, of nou ja bijna dagelijkse, sapje niet met een pepertje? De dagelijkse sapjes zijn ook altijd perfect voor het opmaken van groente en fruit leftovers. In feite kun je alle restjes rauwe groente of al het fruit wat niet meer zo mooi is gewoon door de juicer doen. Toen ik in mijn koelkast dook om wat lekkers bij elkaar te zoeken zag ik een klein stukje rode peper liggen. Hij keek me aan en glimlachte. Alsof hij wilde zeggen, gebruik me maar voor je sapje. Nou prima. Waarom niet. Het resultaat was zo verrassend lekker dat ik het recept graag met jullie wil delen. Dit is een heerlijk sapje voor de koudere maanden, want de peper warmt je op, maar de gember kan er ook wat van.

Wat vinden jullie van dit hartverwarmende sapje? Ik ben erg benieuwd!

Hartverwarmend sapje met rode peper

Hartverwarmend sapje met rode peper
Voor één glas

Dit zit er in:
2 sinaasappels, ontdaan van de schil
3 bospenen,
Stukje gember
Stukje venkel
Halve limoen, ontdaan van de schil
Stukje rode peper, as spicy as you want. Ik gebruik ongeveer 2 cm
Schepje chiazaadjes

Haal alles door de juicer of sapcentrifuge. Schenk in een glas en garneer met wat chiazaadjes.

Enjoy!

Ga jij dit recept of één van mijn andere recepten maken? Laat het me dan weten, want ik ben heel benieuwd. Dit kan via Instagram of via Twitter.

Hartverwarmend sapje met rode peper

создание веб сайтов
rikon-ya.com/
別れさせ屋

Dit vind je misschien ook leuk

  • Boerenkool- sinaasappelsap met mangoBoerenkool- sinaasappelsap met mango
  • Fris sapje met groene appels, bleekselderij, gember en limoenFris sapje met groene appels, bleekselderij, gember en limoen
  • Fris en fruitig sapje van wortel, sinaasappel en gemberFris en fruitig sapje van wortel, sinaasappel en gember
  • Green power juiceGreen power juice

Categorie: Recepten, Smoothies, sapjes en cocktails Tags: gezond, juice, sapje, sinaasappel

« Pasta met snelle paddenstoelen saus en chipjes van salie
Kruidige pompoensoep »

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stefanie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Little Spoon! Ik ben Stefanie. Een fulltime vreetzak, verslaafd aan borrelplanken – wat er op ligt vooral natuurlijk ;-), dol op Zeeland en nieuwe plekken ontdekken. En dat is precies waar ik over schrijf op deze website. Ik deel recepten en toffe plekken in mijn eigen provincie Zeeland met je. Restaurants, koffietentjes voor een lekkere cappuccino, lunchplekken, maar ook B&B’s met een geweldig ontbijt. Af en toe maak ik een uitstapje naar een ander deel van het land of de wereld. Mijn tofste ontdekkingen vind je natuurlijk hier.

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Zo maak je een indrukwekkende borrelplank met Cheesepop

Zo maak je een indrukwekkende borrelplank

Garnalen gebakken in knoflookolie

Voor bij de borrel // Garnalen gebakken in knoflookolie

Like jij Little Spoon al?

littlespoon.nl

Zien wat ik allemaal meemaak? Volg me op Instagram!

Volg op Instagram

Benieuwd naar mijn inspiratie?

Welkom op Little Spoon!

Ik ben Stefanie en ik ben gek op koken en lekker eten. Op mijn blog vind je mijn recepten en lievelings restaurants. Omdat reizen net zo'n grote passie van mij is als lekker eten, deel ik ook mijn fijnste reiservaringen met jullie. Veel plezier! Lees meer...

Little Spoon op social media

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Samenwerken
  • Contact
  • Privacy Verklaring

Copyright © 2025 · Little Spoon

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.Ok