BLOG | GRATIS inspiratiesessie

Little Spoon

big love for good food

  • Home
  • Recepten
  • Uit eten
    • Amsterdam
    • Antwerpen
    • Bergen op Zoom
    • Bruinisse
    • Breda
    • Domburg
    • Gent
    • Goes
    • Groede
    • Hoorn
    • Middelburg
    • Nieuwvliet (ZV)
    • Nijmegen
    • Noordwijk
    • Oostkapelle
    • Paal (Z-VL)
    • Renesse
    • Rotterdam
    • Terneuzen
    • Vlissingen
    • Westkapelle
    • Wolphaartsdijk
    • Yerseke
    • Zierikzee
  • Op reis
    • België
    • China
    • Engeland
    • Frankrijk
    • Nederland
    • Letland
    • Portugal
    • Thailand
    • Zwitserland
  • Zeeland
    • B&B
      • Oostkapelle
      • Nieuwvliet (ZV)
      • Westkapelle
      • Waterlandkerkje (Z-VL)
    • Restaurants
      • Bruinisse
      • Brugge
      • Domburg
      • Goes
      • Groede
      • Middelburg
      • Nieuwvliet (Z-VL)
      • Oostkapelle
      • Paal (Z-VL)
      • Renesse
      • Terneuzen
      • Vlissingen
      • Westkapelle
      • Wolphaartsdijk
      • Yerseke
      • Zierikzee
    • Bijzondere adressen
    • Bijzondere Zeeuwse streekproducten
  • Inspiratie
    • Food reviews
    • Foodie adresjes
    • Persoonlijk
    • Op tafel bij Little Spoon
    • Overig
  • Over mij
  • Samenwerken
    • In de media
    • smart x Little Spoon
  • Contact
    • Disclaimer

Granaatappel & aardbei water + Purezza Premium Water

2 mei 2018 door Stefanie Reageer

Granaatappel & aardbei waterVandaag heb ik een lekker zomers drankje voor je in de aanbieding, namelijk granaatappel & aardbei water, wat ik maakte voor premium watermerk Purezza. Kijk snel verder om meer over Purezza en het recept te lezen.

Suikerpolitie

Ik kan het me nu bijna niet meer voorstellen maar als kind en puber dronk ik het allerliefste cola light, of appelsap van een niet nader te noemen merk. Ook was ik dol op een glas sinaasappelsap uit een pak en andersoortige limonades vol suiker. Denk nu niet dat ik van de suikerpolitie ben, want dat is niet zo hoor. Een reep chocolade of stuk zelfgebakken cake met witte chocolade laat ik echt niet liggen omdat er toevallig suiker in zit. Bij drinken vind ik dat toch anders.

Water met een smaakje

Daarom drink ik eigenlijk niet veel anders dan water. Tja, dat klinkt wel saai he? Ik begin de dag met een zelfgemaakte cappuccino, op een zonnig terras ga ik voor een G&T en bij het eten kies ik een glas wijn. Maar zo de hele dag door, vind ik het fijn om veel water te drinken. Soms is het wel zo dat het water, koffie of thee me de oren uitkomt. Misschien herken je dit wel. En als het weer eens zover is, maak ik water met een smaakje. Hierin kun je natuurlijk helemaal los gaan met je eigen lievelingsfruit en alles wat nu in het seizoen is. Voor ik je meer vertel over het mega lekkere water op de foto, wil ik van de gelegenheid gebruik maken om je voor te stellen aan Purezza Premium Water.

granaatappel & aardbei wat

Purezza

Ken jij Purezza al? Wie weet is dit tafelwater te krijgen bij je favoriete restaurant? Kort omschreven biedt Purezza gezuiverd water aan, zowel still als sparkling. Wat bijzonder is aan dit merk, is dat het water van een hoge kwaliteit is, maar ook nog eens heel duurzaam. Hoe dat kan, leg ik je uit.

Het water van Purezza komt altijd uit de waterleiding van het restaurant waar het geserveerd wordt. Ik kan me best voorstellen dat je nu even je wenkbrauwen optilt en wilt weten hoe dit dan zit. Dat snap ik, want dat had ik ook. De barman of barvrouw tapt het water uit een soort biertap, maar dan voor water. Voor het vanuit de leidingen in jouw glas komt, is het eerst gefilterd, gekoeld en eventueel voorzien van een bubbeltje. Je krijg je Purezza water in zo’n toffe design fles. Ik vind het er mooi uit zien en ook niet onbelangrijk, het water is lekker. Daar zit per merk echt wel verschil in.

Aardbeien & granaatappelpitjes

Nu nog even terug naar het water met een smaakje. Het is eigenlijk heel simpel te maken. Vul een fles met aardbeien, granaatappelpitjes, munt en water, zet het in de koelkast om te laten koelen. Vul daarna een glas met ijsblokjes en schenk het water samen met wat fruit erbij. Door de zoete smaak vind ik dit drankje heel goed passen bij een stuk taart. Zeker als je gaat voor een frisse taart met citroen en yoghurt of zoals op de foto, walnoottaart uit Frankrijk met crème fraîche.

De komende weken krijg je van mij nog drie hele lekkere recepten voor frisse waters met een smaakje. Volgende week is het de beurt aan een cocktail met Purezza sparkling.

Granaatappel & aardbei water
Voor 4 glazen

Granaatappel & aardbei water

Dit zit erin:

  • 300 gr aardbeien, in stukken
  • ½ granaatappel, enkel de pitjes
  • 3 takjes munt, de blaadjes
  • 750 ml water
  • IJsblokjes

Zo maak je het:

  1. Doe de aardbeien, granaatappelpitjes en muntblaadjes in een glazen kan. Schenk water in de kan en zet circa 1 uur in de koelkast.
  2. Vul daarna daarna de glazen met ijsblokjes en schenk het granaatappel & aardbei wat samen met wat stukken fruit erbij. Garneer eventueel met extra muntblaadjes.

Ga jij een recept van Little Spoon maken? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten. Dit kan via Facebook, tag Little Spoon op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #LITTLESPOONNL.

Volg je me al?
Facebook, Instagram, Twitter

In samenwerking met Purezza.

Dit vind je misschien ook leuk

  • 10 X sapjes en smoothies10 X sapjes en smoothies
  • Zomerse kokoscocktail met tropisch fruitZomerse kokoscocktail met tropisch fruit
  • Fris sapje met groene appels, bleekselderij, gember en limoenFris sapje met groene appels, bleekselderij, gember en limoen
  • Smoothie met frambozen, gember en kardemomSmoothie met frambozen, gember en kardemom

Te vinden onder:Recepten, Smoothies, sapjes en cocktails Tags:aardbeien, granaatappel, granaatappelpitjes, munt, purezza, water, water met een smaakje, zomer

« Witte aspergesoep met dragon
Tzatziki aardappelsalade »

Geef een antwoord Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stefanie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Little Spoon! Ik ben Stefanie. Een fulltime vreetzak, verslaafd aan borrelplanken – wat er op ligt vooral natuurlijk ;-), dol op Zeeland en nieuwe plekken ontdekken. En dat is precies waar ik over schrijf op deze website. Ik deel recepten en toffe plekken in mijn eigen provincie Zeeland met je. Restaurants, koffietentjes voor een lekkere cappuccino, lunchplekken, maar ook B&B’s met een geweldig ontbijt. Af en toe maak ik een uitstapje naar een ander deel van het land of de wereld. Mijn tofste ontdekkingen vind je natuurlijk hier.

  • Bloglovin
  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Zo maak je een indrukwekkende borrelplank met Cheesepop

Zo maak je een indrukwekkende borrelplank

Garnalen gebakken in knoflookolie

Voor bij de borrel // Garnalen gebakken in knoflookolie

Like jij Little Spoon al?

littlespoon.nl

Zien wat ik allemaal meemaak? Volg me op Instagram!

Benieuwd naar mijn inspiratie?

Welkom op Little Spoon!

Ik ben Stefanie en ik ben gek op koken en lekker eten. Op mijn blog vind je mijn recepten en lievelings restaurants. Omdat reizen net zo'n grote passie van mij is als lekker eten, deel ik ook mijn fijnste reiservaringen met jullie. Veel plezier! Lees meer...

Little Spoon op social media

  • Bloglovin
  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Samenwerken
  • Contact
  • Privacy Verklaring

Copyright © 2023 · Little Spoon