BLOG | GRATIS inspiratiesessie

Little Spoon

big love for good food

  • Home
  • Recepten
  • Uit eten
    • Amsterdam
    • Antwerpen
    • Bergen op Zoom
    • Bruinisse
    • Breda
    • Domburg
    • Gent
    • Goes
    • Groede
    • Hoorn
    • Middelburg
    • Nieuwvliet (ZV)
    • Nijmegen
    • Noordwijk
    • Oostkapelle
    • Paal (Z-VL)
    • Renesse
    • Rotterdam
    • Terneuzen
    • Vlissingen
    • Westkapelle
    • Wolphaartsdijk
    • Yerseke
    • Zierikzee
  • Op reis
    • België
    • China
    • Engeland
    • Frankrijk
    • Nederland
    • Letland
    • Portugal
    • Thailand
    • Zwitserland
  • Zeeland
    • B&B
      • Oostkapelle
      • Nieuwvliet (ZV)
      • Westkapelle
      • Waterlandkerkje (Z-VL)
    • Restaurants
      • Bruinisse
      • Brugge
      • Domburg
      • Goes
      • Groede
      • Middelburg
      • Nieuwvliet (Z-VL)
      • Oostkapelle
      • Paal (Z-VL)
      • Renesse
      • Terneuzen
      • Vlissingen
      • Westkapelle
      • Wolphaartsdijk
      • Yerseke
      • Zierikzee
    • Bijzondere adressen
    • Bijzondere Zeeuwse streekproducten
  • Inspiratie
    • Food reviews
    • Foodie adresjes
    • Persoonlijk
    • Op tafel bij Little Spoon
    • Overig
  • Over mij
  • Samenwerken
    • In de media
    • smart x Little Spoon
  • Contact
    • Disclaimer

Little Spoon wekelijks op VROUW.nl

8 juli 2015 door Stefanie 4 Reacties

Little Spoon wekelijks op VROUW.nl!!!Ik kon altijd een beetje jaloers zijn op mensen met een passie. Ergens zo gepassioneerd door zijn dat het door je aderen stroomt, het je dag en nacht bezig houdt en je eindeloze energie geeft. Ik kende dat niet. Hobby’s had ik wel maar dat voelde anders Toen ik vorig jaar rond deze tijd even in een flinke dip zat dacht ik na over waar ik gelukkig van werd en wat ik graag deed en doe. Eigenlijk was eten en koken altijd iets wat naar voor kwam. En schrijven want dat vond ik ook leuk, maar deed ik nooit. Want waarover moet je dan schrijven? Op vakantiedagboekjes kreeg ik vaak opmerkingen dat het zo leuk geschreven was. Makkelijk leesbaar en toegankelijk. Eten en schrijven dus. Tja en hoe combineer je dat? Bloggen natuurlijk. Ik was er een tijdje in mijn hoofd mee bezig. Dromen, fantaseren. Heerlijk is dat, maar goed je bereikt er niets mee.

Dromen? Nee, actie!

Je moet actie ondernemen en dat deed ik. De beste beslissing ever, want ik heb eindelijk ontdekt wat mijn passie is. Ik voel het vuur in mij branden. Het borrelt. In mijn hoofd ben ik altijd bezig met Little Spoon. Ideeën en plannen in overvloed, hersenspinsels waar ik iets mee wil doen. Inspiratie komt op de meest gekke momenten. Regelmatig gaat de auto langs de kant van de weg om die gedachtes in soms onleesbare krabbels in mijn notitieboekje te schrijven. Als ik achter mijn laptop zit vloeien de woorden er uit en staat mijn verhaal zo op papier, of online natuurlijk. Maakte ik mijn vakantiedagboeken nooit af, de laatste dagen ontbraken steevast, Little Spoon is het eerste dagboek wat ik volhoud, waar ik in wil blijven schrijven, waarbij nooit iets teveel is en waarbij het nooit moeite kost om ervoor aan de slag te gaan.

Je begint een blog voor jezelf, maar het is gewoon veel leuker als je weet dat er iemand is die je verhalen leest en je recepten kookt. Alle lieve lezers maken dit online avontuur zo bijzonder. De motivatie is er altijd wel, maar na leuke mailtjes, berichtjes of reacties voel je je on top of the world. Een gevoel wat ik nooit meer wil missen.

Little Spoon wekelijks op VROUW.nl!!!

Hallo!!

Toen ik bijna acht maanden geleden live ging met Little Spoon, wat was het spannend want ik toonde mijn kindje aan de buiten wereld, had ik nooit verwacht dat het allemaal in zo’n stroomversnelling zou komen. Alle leuke dingen die op mijn pad komen. Dingen die ik voor dit avontuur nooit had durven dromen maar ook niet had kunnen bedenken. Bijvoorbeeld het telefoontje dat ik van lieve Marion van Blog Society kreeg. Of het me wat leek om voor VROUW.nl te bloggen. VROUW.nl? Waaat? Hallo! Natuurlijk! Een proefopdracht en een tof gesprek later was daar dan vrijdag mijn eerste artikel.

Blijdschap

Vrijdag was ik tot niets in staat. Een glimlach van oor tot oor, geen rust in mijn kont, heen en weer lopen van woonkamer naar de tuin en weer terug. Op mijn telefoon spieken om alle lieve berichtjes te lezen. Duizend maal dank. Dit maakt de blijdschap alleen maar groter.

Dus vanaf nu elke vrijdag een Little Spoon artikel online op VROUW.nl. Recepten die ervoor zorgen dat je doordeweeks niet te lang in keuken staat en koken voor vrienden super easy maakt. Af en toe komen mijn Zeeuwse roots ook terug in de gerechten. Een weekje later allemaal ook gewoon op Little Spoon te lezen.

Ben je benieuwd geworden? HIER lees je mijn eerste bijdrage!

Ga jij een recept van Little Spoon maken? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten. Dit kan via Facebook of tag @littlespoonnl op Instagram of op Twitter.

Volg je me al?
Facebook, Instagram, Twitter

Dit vind je misschien ook leuk

  • Makreelsalade met gekarameliseerde venkelMakreelsalade met gekarameliseerde venkel
  • Oosterse biefstuk met broccoli en boontjesOosterse biefstuk met broccoli en boontjes
  • Gezonde muffins met frambozen en vanilleGezonde muffins met frambozen en vanille
  • Rabarber plaattaartRabarber plaattaart

Categorie: Inspiratie, Overig Tags: persoonlijk, vrouw.nl

« Boterhammenfeest: sandwich met rosbief
Ontbijt of toetje? Homemade mango ijs met crumble »

Reacties

  1. Annemieke zegt

    8 juli 2015 om 08:24

    Whoohoo, goed bezig! Ik had het al gezegd maar hier nóg maar een keer: gefeliciteerd! Zó verdient en heerlijk om bevestigd te krijgen dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Geniet!

    Beantwoorden
    • Stefanie zegt

      15 juli 2015 om 10:03

      Thanks!! Ben er nog helemaal gelukkig mee. Liefs

      Beantwoorden
  2. Suuser zegt

    8 juli 2015 om 22:08

    Wat gaaf Stefanie! Gefeliciteerd!!!! Heel veel plezier met schrijven voor vrouw.nl. Liefs, Susan

    Beantwoorden
    • Stefanie zegt

      15 juli 2015 om 10:03

      Thanks! Super blij mee! Benieuwd hoe het met jouw boogplannen gaat! Liefs, Stefanie

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stefanie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Little Spoon! Ik ben Stefanie. Een fulltime vreetzak, verslaafd aan borrelplanken – wat er op ligt vooral natuurlijk ;-), dol op Zeeland en nieuwe plekken ontdekken. En dat is precies waar ik over schrijf op deze website. Ik deel recepten en toffe plekken in mijn eigen provincie Zeeland met je. Restaurants, koffietentjes voor een lekkere cappuccino, lunchplekken, maar ook B&B’s met een geweldig ontbijt. Af en toe maak ik een uitstapje naar een ander deel van het land of de wereld. Mijn tofste ontdekkingen vind je natuurlijk hier.

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Zo maak je een indrukwekkende borrelplank met Cheesepop

Zo maak je een indrukwekkende borrelplank

Garnalen gebakken in knoflookolie

Voor bij de borrel // Garnalen gebakken in knoflookolie

Like jij Little Spoon al?

littlespoon.nl

Zien wat ik allemaal meemaak? Volg me op Instagram!

Volg op Instagram

Benieuwd naar mijn inspiratie?

Welkom op Little Spoon!

Ik ben Stefanie en ik ben gek op koken en lekker eten. Op mijn blog vind je mijn recepten en lievelings restaurants. Omdat reizen net zo'n grote passie van mij is als lekker eten, deel ik ook mijn fijnste reiservaringen met jullie. Veel plezier! Lees meer...

Little Spoon op social media

  • Bloglovin
  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Samenwerken
  • Contact
  • Privacy Verklaring

Copyright © 2025 · Little Spoon

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.Ok