BLOG | GRATIS inspiratiesessie

Little Spoon

big love for good food

  • Home
  • Recepten
  • Uit eten
    • Amsterdam
    • Antwerpen
    • Bergen op Zoom
    • Bruinisse
    • Breda
    • Domburg
    • Gent
    • Goes
    • Groede
    • Hoorn
    • Middelburg
    • Nieuwvliet (ZV)
    • Nijmegen
    • Noordwijk
    • Oostkapelle
    • Paal (Z-VL)
    • Renesse
    • Rotterdam
    • Terneuzen
    • Vlissingen
    • Westkapelle
    • Wolphaartsdijk
    • Yerseke
    • Zierikzee
  • Op reis
    • België
    • China
    • Engeland
    • Frankrijk
    • Nederland
    • Letland
    • Portugal
    • Thailand
    • Zwitserland
  • Zeeland
    • B&B
      • Oostkapelle
      • Nieuwvliet (ZV)
      • Westkapelle
      • Waterlandkerkje (Z-VL)
    • Restaurants
      • Bruinisse
      • Brugge
      • Domburg
      • Goes
      • Groede
      • Middelburg
      • Nieuwvliet (Z-VL)
      • Oostkapelle
      • Paal (Z-VL)
      • Renesse
      • Terneuzen
      • Vlissingen
      • Westkapelle
      • Wolphaartsdijk
      • Yerseke
      • Zierikzee
    • Bijzondere adressen
    • Bijzondere Zeeuwse streekproducten
  • Inspiratie
    • Food reviews
    • Foodie adresjes
    • Persoonlijk
    • Op tafel bij Little Spoon
    • Overig
  • Over mij
  • Samenwerken
    • In de media
    • smart x Little Spoon
  • Contact
    • Disclaimer

De Visbar, Domburg

10 januari 2015 door Stefanie 8 Reacties

De Visbar, DomburgAls je verliefd kunt worden op een restaurant, dan ben ik dat zeker op De Visbar. Alles wat ik belangrijk vind aan een avondje uiteten maakt De Visbar waar. De naam zegt het al, een menukaart met heel veel lekkers uit de zee, maar ook liefhebbers van een goed stukje vlees zijn bij De Visbar aan het juiste adres.

De Visbar is nog geen 2 jaar open maar nu al een waar begrip in Zeeland en daar buiten. Dat is ook niet gek, want het eten is er gewoon goed. Heel goed. Zodra je binnen stapt bij De Visbar voelt het alsof je een restaurant in het buitenland binnenstapt. Alsof je op vakantie bent. Het interieur is licht, fris en modern, maar niet te strak. Ik voel me er direct thuis. Mijn oog gaat altijd naar de ijsbak gevuld met veel ijs en daarboven op prachtige vis die elke dag vers uit de vismijn komt.

De Visbar in Domburg.De Visbar, DomburgDe Visbar, DomburgIk ben inmiddels al aardig wat keren bij De Visbar geweest en het is er altijd druk. Ondanks de drukte is de bediening top. De jongens en meiden zijn zo ontzettend goed op elkaar ingespeeld. Het is druk, maar de bediening straalt rust uit. Als gast krijg je voldoende aandacht en er is altijd tijd voor een praatje aan tafel of even een uitleg over een gerecht. Want de bediening is niet alleen goed op elkaar ingespeeld. Ze hebben ook nog eens een hoop kennis van wat er op je bord ligt en wat er in je glas zit.

Als je net als ik zo gek bent op alles wat uit de zee komt, is het bijna onmogelijk om te kiezen van de menukaart, die vol staat met lekkers. Gelukkig voor mij zit ik vaak met gelijkgestemde aan tafel en bestellen we vooraf een hoop gerechtjes ‘to share’. Zo ook de laatste keer dat we bij De Visbar waren, om mijn moeders verjaardag te vieren. We begonnen, zoals eigenlijk altijd met brood met makreeltapenade. Knapperig, vers brood en een super lekkere tapenade. Ik heb hem al vaak geprobeerd na te maken, maar nog nooit is het me gelukt om mijn makreeltapenade te krijgen zoals De Visbar hem serveert. Daarna bestelden we een bord sushi en sashimi. Met onder andere dragon rolls en sushi met tonijn, avocado en krab. De sushi is smeuïg en super vers. Na de makreeltapenade en de sushi kwamen de andere voorgerechten op tafel. Een bordje met inktvis en krab en een tataki van kalf met avocado en kingkrab. Tataki? Tataki is een speciale Japanse bereiding van het vlees. Het vlees was botermals. Ook dit was weer genieten.

De Visbar, DomburgDe Visbar, DomburgVoor het hoofdgerecht kun je kiezen voor een dagvangst. Dat was deze keer harder met coquille in tempura en een schuimpje van citroengras. Het zoetige van de coquille en een frisse van het citroengrasschuimpje is fantastisch bij elkaar. Naast de dagvangst staan er ook andere visgerechten op de kaart, waaronder kabelkauw of zeetong. Wil je liever schaal- of schelpdieren? Ook dat kan. Bestel dan een bord gamba’s, kreeft of een plateau fruit de mer. En uit ervaring kan ik je vertellen dat deze laatste echt een aanrader is. Wil je liever vlees? Kies dan voor de surf & turf combinaties of een vleesgerecht. De Iberico varkenslende is ook echt ‘to die for’.

De Visbar, DomburgDe Visbar, DomburgBen je al net zo enthousiast als ik? Er komt nog meer. Want een maaltje is niet compleet zonder toetje. Voor velen dan. Ik ben zelf niet echt een toetjesmens, maar de toetjes bij De Visbar hebben een plaatsje veroverd in mijn hart. Wat dacht je van een bordje vol lekkers met chocolade? Een crème brûlée of zoals ik had, stoofpeerijs met kaneel? Tja en als een etentje dan ook nog eindigt met een goede cappuccino met espresso van Lavazza en een stukje boterkoek met kaneel dan kan ik alleen maar zeggen, wanneer gaan we weer?

De Visbar, DomburgDe Visbar, Domburg

De Visbar
Adres:
Ooststraat 6, 4357 BE Domburg
Telefoonnummer: 0118 – 58 44 34
Openingstijden: Maandag t/m zondag van 11.00 – 00.00 uur
Website: De Visbar

Ga jij De Visbar in Domburg ook een bezoekje brengen? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat het me weten. Dat kan via Instagram of via Twitter.

De Visbar, Domburg

Dit vind je misschien ook leuk

  • Restaurant Basalt in MiddelburgRestaurant Basalt in Middelburg
  • Restaurant Meliefste in Wolphaartsdijk // een culinair avontuur van 7-gangenRestaurant Meliefste in Wolphaartsdijk // een culinair avontuur van 7-gangen
  • Galerie POP in Domburg voor lekkere koffie en huisgemaakte taartjesGalerie POP in Domburg voor lekkere koffie en huisgemaakte taartjes
  • SPA Domburg voor me-time en lekker etenSPA Domburg voor me-time en lekker eten

Te vinden onder:Domburg, Domburg, Restaurants, Steden, Zeeland Tags:Domburg, hotspot, restaurant, review, zeeland

« Little Spoons food bucketlist
Geluksmomentje: Smoothie met ananas, framboos en passievrucht »

Reacties

  1. Eveline zegt

    10 januari 2015 at 12:57

    Ik wil er zeker nog een keer gaan eten!! En Ruud kijkt ook al heel lang uit naar een heerlijk bord fruit de mer, dus dat gaan we dan maar snel eens doen!

    Beantwoorden
    • littlespoon zegt

      12 januari 2015 at 08:42

      Ja de fruit de mer is fantastisch, maar al het andere van de kaart ook eigenlijk :-)

      Beantwoorden
  2. Alcinda zegt

    24 januari 2015 at 00:24

    Leuke review en ik krijg zin in vis! Ik ga er zeker snel een keer heen! En het ziet er inderdaad prachtig uit op de foto’s te zien. X

    Beantwoorden
    • littlespoon zegt

      25 januari 2015 at 08:47

      Echt doen hoor!! Eten is er zo goed. Zeker voor het afstrepen van de kreeft van je bucketlist ;-) x

      Beantwoorden
  3. Roos zegt

    8 februari 2015 at 20:01

    Wauw wat ziet dat er mooi en lekker uit! Ik heb zelf bij een visrestaurant gewerkt en hou echt van vis! Ik ben niet vaak in zeeland te vinden maar het lijkt me echt heerlijk hier een keer te gaan eten, wat zijn krijtborden met menu’s erop toch leuk! :)

    Beantwoorden
    • littlespoon zegt

      9 februari 2015 at 11:53

      Stel je komt wel een keer in Zeeland, echt naar de Visbar gaan! Zeker als je een visliefhebber bent ;-)
      Ben zelf ook weg van krijtborden met menu’s. Zo leuk! Vooral als er ook allemaal aparte letters en tekeningen worden gebruikt!

      Beantwoorden

Geef een antwoord Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stefanie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Little Spoon! Ik ben Stefanie. Een fulltime vreetzak, verslaafd aan borrelplanken – wat er op ligt vooral natuurlijk ;-), dol op Zeeland en nieuwe plekken ontdekken. En dat is precies waar ik over schrijf op deze website. Ik deel recepten en toffe plekken in mijn eigen provincie Zeeland met je. Restaurants, koffietentjes voor een lekkere cappuccino, lunchplekken, maar ook B&B’s met een geweldig ontbijt. Af en toe maak ik een uitstapje naar een ander deel van het land of de wereld. Mijn tofste ontdekkingen vind je natuurlijk hier.

  • Bloglovin
  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Zo maak je een indrukwekkende borrelplank met Cheesepop

Zo maak je een indrukwekkende borrelplank

Garnalen gebakken in knoflookolie

Voor bij de borrel // Garnalen gebakken in knoflookolie

Like jij Little Spoon al?

littlespoon.nl

Zien wat ik allemaal meemaak? Volg me op Instagram!

Benieuwd naar mijn inspiratie?

Welkom op Little Spoon!

Ik ben Stefanie en ik ben gek op koken en lekker eten. Op mijn blog vind je mijn recepten en lievelings restaurants. Omdat reizen net zo'n grote passie van mij is als lekker eten, deel ik ook mijn fijnste reiservaringen met jullie. Veel plezier! Lees meer...

Little Spoon op social media

  • Bloglovin
  • E-mailadres
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • Samenwerken
  • Contact
  • Privacy Verklaring

Copyright © 2023 · Little Spoon

We gebruiken cookies op onze website om je bezoek nog leuker te maken.Oke, prima!